OOK VOOR AANGEPAST VERVOER KAN U BIJ ONS TERECHT

Minibus ten gunste van bewoners FAM Sint-Lodewijk

Waarschijnlijk is het nodeloos om Sint-Lodewijk voor te stellen. Sint-Lodewijk is de referentie in Vlaanderen op vlak van emancipatorische dienstverlening voor personen met een motorische beperking, een gevestigde waarde in Wetteren. Sinds 1921 biedt de vzw aangepast onderwijs en begeleiding op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen.

 FAM Sint-Lodewijk staat in voor de zorg van 42 bewoners. Met de aangepaste wagens die op dit moment ter beschikking staan kunnen de vele individuele vragen niet opgevangen worden. Bij de zoektocht naar andere mogelijkheden met betrekking tot individueel vervoer botsen bewoners vaak tegen de hoge prijs en tegen een niet aangepaste wagen voor mensen met een motorische beperking aan. FAM Sint-Lodewijk kan zelf niet instaan voor uitbreiding binnen het huidig aangepaste wagenpark daar de beschikbare middelen zeer beperkt zijn.

Sven De Meyer ondersteunt het FAM Sint-Lodewijk met zijn team thuisverplegers op vlak van thuiszorg. Hij wil onze organisatie vooruit helpen om meer aan de vragen van cliënten te voldoen. Een extra aangepaste wagen zal het voor onze cliënten makkelijker maken om een bezoekje te brengen aan hun thuisfront, om vrienden te gaan bezoeken, om naar een winkelcentra te gaan, …. Kortom het zal hen helpen om meer te kunnen integreren in de maatschappij.

Mede door het succes van dit project, breiden wij het aanbod verder uit.Contacteer ons vrijblijvend voor :

AANGEPAST VERVOER

ROLSTOELVERVOER

ZIEKENVERVOER

AANGEPAST VERVOER
ROLSTOELVERVOER
ZIEKENVERVOER